HTML

Érdekességek rólam, az életről

Hello! Nem írtam még blogot, szóval nem ér kinevetni!:P Szárnypróbálgatás gyanánt most megpróbálkozom vele, előre is jó szórakozást! Amít ígérhetek: lesz izgalom, érdekesség, vidámság és persze elmaradhatatlan szomorúság.:P De nyugi, nem csak történetek lesznek, megosztom Veletek életem egy-két érdekesebb pillanatát is!:)

Friss topikok

  • larafabian: nagyon szépek a verseid, írásaid. megnyerőek. nagyon szeretem a szép írásokat, köszönöm, hogy olva... (2012.06.30. 19:16) Hol vagy?
  • larafabian: nagyon sokan nem értékelik amit az élet- gondolják ők- eléjük sodort. nekem nem is olyan régen azt... (2012.06.30. 19:13) Vallomás II.
  • Vica89: Gratulálok a verseidhez, nagyon jó érzés őket olvasni! Bár még nem olvastam mindegyiket, de nagyon... (2011.10.30. 16:09) Az angyal
  • Versember: Jó régen néztem már ide. Örülünk, hogy jobban vagy, akármi is történt :) Ez tényleg egy jó vers, i... (2011.09.05. 13:26) Újra itt! :)
  • enzsu90: Köszönöm, nagyon aranyos vagy!:)Hát, kicsit drámai jellegű a könyv, amit írni szeretnék, de azért ... (2011.07.20. 00:08) A kapu

Linkblog

Miért?

2010.04.21. 23:46 enzsu90

Hangosan kiáltok, torkomon mégsem jön ki egy szó sem,

Mi történt az emberekkel? Mi történik velem?

Miért nem hallja meg senki kétségbeesett sikolyom?

Miért nem figyel rám senki, ha könnyes az arcom?

Az utcán lehajtott fővel járok,

S közben azon gondolkodom: az élettől vajon mit várhatok?

Hol van az a hely, ahol boldog lehetek?

Hol van Ő, akivel egy életet leélhetek?

Választ nem kapok, megőrjít a várakozás,

Miért, Istenem, miért nem lehetek valaki más?

 

Na, ez a most publikált vers kicsit drámaira sikeredett, de remekül tükrözi a jelenlegi lelki állapotomat.:)Egyelőre ennyi, ígérem, a jövőben megpróbálok gyakrabban jelentkezni!:)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://olvasdenzsut.blog.hu/api/trackback/id/tr511941487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása