HTML

Érdekességek rólam, az életről

Hello! Nem írtam még blogot, szóval nem ér kinevetni!:P Szárnypróbálgatás gyanánt most megpróbálkozom vele, előre is jó szórakozást! Amít ígérhetek: lesz izgalom, érdekesség, vidámság és persze elmaradhatatlan szomorúság.:P De nyugi, nem csak történetek lesznek, megosztom Veletek életem egy-két érdekesebb pillanatát is!:)

Friss topikok

  • larafabian: nagyon szépek a verseid, írásaid. megnyerőek. nagyon szeretem a szép írásokat, köszönöm, hogy olva... (2012.06.30. 19:16) Hol vagy?
  • larafabian: nagyon sokan nem értékelik amit az élet- gondolják ők- eléjük sodort. nekem nem is olyan régen azt... (2012.06.30. 19:13) Vallomás II.
  • Vica89: Gratulálok a verseidhez, nagyon jó érzés őket olvasni! Bár még nem olvastam mindegyiket, de nagyon... (2011.10.30. 16:09) Az angyal
  • Versember: Jó régen néztem már ide. Örülünk, hogy jobban vagy, akármi is történt :) Ez tényleg egy jó vers, i... (2011.09.05. 13:26) Újra itt! :)
  • enzsu90: Köszönöm, nagyon aranyos vagy!:)Hát, kicsit drámai jellegű a könyv, amit írni szeretnék, de azért ... (2011.07.20. 00:08) A kapu

Linkblog

Csak úgy, mert ilyen hangulatom van :)

2011.11.16. 14:33 enzsu90

Sziasztok Kedves Hű Olvasóim!:)

Ma reggel arra ébredtem, hogy szívesen megörvendeztetnélek Titeket egy új verssel vagy írással, legyen annak műfaji besorolása bármi. Remélem, Nektek is tetszeni fog majd, ha elkészül és publikálom és továbbra is aranyos kommentekkel boldogítjátok szerény kis életem. :) Bár mostanában ér jó is meg rossz is (azért a többség a jó), elég boldognak érzem magam és úgy érzem, ezt másokkal is meg kell osztanom, mert ráfér erre a világra, hogy végre egy kicsit boldog és gondtalan legyen. De tényleg, egészen újszerű érzés ez, pár éve még nem is gondoltam, hogy ilyen létezik. Sok minden változott az elmúlt időben, de egyáltalán nem bánom, sőt. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy nyisson az embertársai felé, néha lazítson egy kicsit és idézze fel magában a régi, szép emlékeket, mert ezeknél nincs szívet melengetőbb. Nos, akkor lássuk a medvét, hogy is fogadjátok újonnan szerzett költeményem!:)Jó szórakozást hozzá és ígérem, hamarost újból jelentkezem, hisz közeledik a karácsony is, az pedig nem múlhat el valami kedves, aranyos vagy épp vicces kis vers vagy történet nélkül!;)

 

Mindennapok

Korán reggel kivet az ágy, a félhomályban botorkálok álmosan,

Az autók tülkölnek: kezd beindulni az élet a városban.

Lassan keverem a kávét, közben is csak Rád gondolok,

S átszalad egy-egy kósza mosoly a gyűrött arcomon.

Nem ábrándozhatok sokáig, fogy az időm, mindjárt elkések,

De mindenhova magammal viszlek, lelkemben kavarognak az érzések.

Kilépek az ajtón, most tűnik csak fel, milyen szép is a reggel,

Eddig nem is vettem észre, milyen csodás, ha egy madár énekel.

Mindjárt megszokom az újbóli mókuskereket, a korai forgalmat,

Már meg sem hallom, ahogy az emberek mérgesen bosszankodnak.

Csak bámulnak rám furán, mi bajom lehet, mitől vagyok ilyen boldog,

Hisz reggel, a mai világban ez annyira szokatlan dolog!

Csak mosolygok rajtuk, de titokban legördül egy könnycseppem,

Azt hiszem, ha egy picivel jobban szeretnék, beleszakadna a szívem.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://olvasdenzsut.blog.hu/api/trackback/id/tr103387247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása